Diensten

Sales & Bemiddeling

U kunt mij inschakelen voor onafhankelijk advies bij aankoop van nieuwe apparatuur of assistentie bij inkoop of verkoop van uw huidige apparatuur. Bekijk hier de merken die ik lever en kan ondersteunen.

Systeem tuning en optimalisatie

Dit is cruciaal voor ultiem eindresultaat. Met name het akoestisch correct positioneren van de luidsprekers in uw huiskamer en/of mancave is van groot belang voor het correct weergeven van muziek. De ‘spanningsboog” die muziek met zich mee kan brengen is hetgeen waar naar ik streef bij iedere tuning die ik doe ongeacht systeem.Dit is wat muziek zo eindeloos mooi en boeiend maakt! Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor een eerste kennismaking en prijsopgave. 

Systeem Tuning en Akoestiek

Alles klinkt beter in het Concertgebouw is een bekende quote en geheel op waarheid gebaseerd. Echter wordt het een ander verhaal om die Concertgebouw setting geloofwaardig te reproduceren via een high end geluidsinstallatie. Uw huiskamer, luisterruimte of mancave moet relatief “stil “zijn om bovenstaand te realiseren. De geluidsweergave van uw audio set valt of staat met een redelijke tot goede akoestiek beheersing van uw luister omgeving.

Vragen omtrent allerlei akoestiek issues beantwoord ik graag meestal op locatie. Er is vaak meer mogelijk dan u misschien denkt. Met relatief weinig ingrepen en middelen valt veelal enorm veel te verbeteren.


*Officieel dealer van R.T.F.S Raumakustik Duitsland.