Music Maestro ?

De zoektocht naar “the Ultimate sound” is en blijft een geweldige uitdaging. Iedere keer weer opnieuw spannend en leuk.Bijgaand set mocht ik samen met de eindgebruiker zorgvuldig opbouwen in de afgelopen jaren. Wat echt ( te ) vaak wordt onderschat in ons audiowereldje is het belang van correcte samenstelling en opstelling. Het is een keten opgebouwd uit schakels die perfect moeten aansluiten op elkaar. Wijkt één  schakel af dan zal de magie nooit ontstaan of zelfs verloren gaan. Vandaag mede hierom de finishing touch door middel van fine tuning gerealiseerd.Wat een geweldig muzikaal systeem is dit! Puur genieten geblazen vanaf de eerste noot. 

Magico A1 luidsprekers Audio Research REF 75 Eindversterker Audio Research REF 6   Voorversterker Analoog – Rega Phonostage RegaCd Drive en D/A conversie – Teac Bekabeling:  Audioquest Power: Audioquest Niagara