Siltech Classic Legend Serie: Siltech Strikes Again!

Ruim 25 jaar ontwikkeling en ervaring is terug te horen in de nieuwe ” Classic Legend Serie van Siltech.Technologie opgedaan in de Crown referentie serie is terug te horen in de meer betaalbare Classic Legend Serie.’Generatie – 9 zilver-goud geleiders, 3 laags isolatie van o.a teflon en een gepatenteerde afscherming maken dit een grensverleggend goed klinkende kabel.Wat opvalt bij het beluisteren van deze nieuwe G9 CL serie is o.a rust-gemak en een enorme fijne natuurlijke flow rijk aan details en zonder verlies van dynamiek.Ik heb inmiddels diverse eindgebruikers mogen voorzien van deze nieuwe Siltech luidsprekerkabels, interlinks en powercords.  Dit alles naar meer dan volle tevredenheid.

Bekijk bijgaand filmpje waarin wordt uitgelegd wat de G9 series zo bijzonder maakt!