Prijsverhoging Devialet Phantom per 1-10-2021

Geachte Devialet liefhebber opgelet: met dit bericht breng ik jullie op de hoogte van de prijsstijging op diverse Phantom modellen per 1 oktober 2021 aanstaande. Devialet Frankrijk geeft als reden op dat door de schaarste van elektronische componenten ( mede door Covid 19 ) de prijzen om deze componenten te verkrijgen voor de audiobranche flink zijn gestegen met als gevolg hogere productiekosten. Deze trend was al langer zichtbaar maar heeft Devialet nog kunnen absorberen vanuit hun voorraden. Nu zien ook zij zich echter helaas genoodzaakt  de prijzen te verhogen. 

Prijsstijging

De onderstaande producten krijgen te maken met een prijsaanpassing:

Tot 1 oktober a.s kan ik alle bovengenoemde modellen leveren voor de oude prijs, dus mocht u al wat langer rondlopen met de gedachte om Phantoms aan te schaffen grijp uw kans.