Stream analoge bronnen naar je Phantoms

Phantom-liefhebbers opgelet! We hadden met de introductie van de volledig nieuwe Phantom I en II-modellen van Devialet al een bijzondere mededeling, maar er zijn meer berichten uit het Parijse hoofdkwartier. De Fransen presenteren namelijk de Arch, de jongste mijlpaal in de missie om ‘iedereen aan een Devialet te krijgen’.
De Devialet Arch is dé manier om meerdere audiobronnen – inclusief draaitafels – aan te sluiten op iedere Phantom. Het compacte, minimalistische design dat toch knap weer direct als Devialet herkenbaar is.Klein van stuk, maar groots van prestaties, want combineer de Arch met een set Phantoms en je maakt van iedere platenspeler een unieke vinylbeleving. Daarnaast is je netwerkconnectiviteit nu uit te breiden naar AirPlay 2, UPnP én Roon. 
Lees alles over de verdere specificaties hier: https://www.dendaudio.nl/stream-analoge-bronnen-naar-je-phantoms-devialet-arch/

Nu leverbaar en bij ons te bestellen!