Devialet Dealership

Peter Chattelin Audio & Consultancy is per heden officieel dealer van het uit Parijs afkomstige Devialet! Ik deel een lange geschiedenis met dit innovatieve merk in feite al sinds de eerste producten terug in 2010. Toen was hun versterker met ingebouwde d/a converter  genaamd D-Premier een ware doorbraak en een goede aanzet binnen het klasse D concept. Alles wat de Fransen daarna wisten te produceren was en is baanbrekend. Mede aanleiding voor dit (hernieuwde) dealerschap is een unieke samenwerking met een ander bedrijf in het zuiden van ons land. Ik houd het nog even spannend! Op korte termijn meer info hierover. 

U kunt vanaf heden bij mij terecht voor uw bestellingen en alles wat met dit baanbrekende merk te maken heeft. 

De Phantom 1 nu ook in zwarte uitvoering leverbaar.