Magico S3 – Naïm Tuning

Sommige producten hebben een waar “track record”. Dit geldt zeker ook voor bijgaand set Magico S3 luidsprekers. Afgelopen zaterdag mocht ik ze voor de 3e keer ( fine ) tunen bij de 3e gelukkige eigenaar. Op de linker foto is de speaker net gearriveerd in mijn voormalige winkel een aantal jaar terug en op de rechter foto zijn ze gepositioneerd bij de huidige eindgebruiker. Magico heeft mij vanaf het begin geraakt en heb er veel energie,tijd en geld in gestoken om het product te promoten middels uitgebreide demo’s zowel in de winkel als op outdoor shows. En zeker niet zonder succes!

Hoogtepunt was de demonstratie met het voormalig vlaggeschip Q7. Deze demo eind 2014 staat mij nog bij als de dag van gisteren.Afgelopen zaterdag hoorde ik opnieuw de S3 in een door de huidige eigenaar en zijn partner prachtig gecreëerde situatie waar zelfs nagedacht was over akoestische oplossingen die zeer effectief hun werk doen en ook nog eens het interieur recht aan doen. Ik werd weer net zo gegrepen als destijds toen ik voor het eerst met Magico werd geconfronteerd. Schitterend! Vanavond post ik meer foto’s en een uitgebreid verslag van mijn bevindingen.

Lees verder