We’re back in business

Beste audio liefhebbers de naald is tijdelijk van de plaat geweest door omstandigheden maar daalt weer in de groef en zal steevast koers zetten! Het voelt fijn om in de afgelopen maanden opnieuw het vertrouwen te hebben gekregen van jullie veelal bekende klanten en inmiddels ook nieuwe eindgebruikers. Dank! Oprechte passie en drive kun je niet imiteren en laat zich zeker niet manipuleren het is tevens iets wat zich niet laat verloochenen. Al 35 jaar ben ik in de volle breedte bezig met high end audio en heb met Chattelin Audio Systems getracht vernieuwend bezig te zijn wat in een aantal gevallen ook het geval is geweest. Prachtige initiatieven en klant projecten zijn ontstaan waar anderen nu (onterecht!) van profiteren! Vele demo’s indoor maar ook outdoor zoals o.a de X Fi show te Veldhoven waren trendsetters en hebben geleid tot nieuwe impulsen in de markt. Zonder merken te noemen weten de meeste wel van jullie welke producten het daglicht hebben gezien in mijn winkel en daarna breed in de markt zijn gekomen. Recent ben ik gevraagd door een gerenommeerd importeur om plaats te nemen in een panel met zeer ervaren luisteraars en heb next level high end audio mogen ervaren. Dit product plaatst alles in nieuw daglicht en perspectief let maar op. Binnenkort meer hierover ik mag (nog) niks verklappen. Kortom we’re back in business in feite nooit weggeweest en gaan door. Houd deze page in de gaten met regelmaat plaats ik nieuwtjes en prachtige items. Tot snel.